FASADI LKV - enemmän KOTI-uskottavuutta

Palvelut ja hinnat

Välityspalvelumme sisältää kaiken allaolevan:

- sinun tehtäväsi on vain jättää asunto esittelyvalmiiksi!

 

fasadilkv
 
fasadilkv
 
fasadilkv
 

Palveluhinnasto

Välityspalkkiomme on asunto-osakkeista 2,0%  ja kiinteistöistä 3,0% (sis alv. 24%) kohteen toteutuneesta velattomasta kauppahinnasta. Pyydä tarjous! Muut toimeksiannot (esim. asiakirjojen laadinta) sopimuksen mukaan.


Fasadi LKV:n toiminnan kulmakivet:

F - fiksuus

Fiksuus kiinteistönvälitystoiminnassa on ehdotonta sitoutumista hyvän välitystavan ohjeisiin.

A - asiakaslähtöisyys

Jokaisella asiakkaalla on omat erityistoiveensa asunnonvaihdon aikataulun, yhteydenpidon, esittelytiheyden ja muiden palvelun osa-alueiden suhteen. Siksi välityspalveluakaan ei ole tarkoituksenmukaista paketoida tiettyyn valmiiseen konseptiin. Fasadi LKV:ssa Sinua kuunnellaan!

S - sujuvuus

Kun kodin myyntiin on kerran ryhdytty, sen ei toivota kestävän useita kuukausia. Niinpä alunalkaen oikealle tasolle asetettu hintapyyntö ja hyvin kohdennettu ilmoittelu ovat ensiarvoisen tärkeitä. Silloin kaupat voivat toteutua jo ensiesittelyssä!

A - ammattitaito

Asuntokauppaan liittyvät lukuisat lait ja asetukset, samoin kuin asuntojen markkinatilanne, on tunnettava ja niissä tapahtuvia muutoksia seurattava.

D - diivailemattomuus ja diplomaattisuus

Fasadin luotsaamissa asuntokaupoissa ei pääosassa ole välittäjä, vaan siinä roolissa loistaa myytävä asunto. Välittäjä vain ohjaa "näytelmän" sekä myyjän että ostajan kannalta parhaaseen loppuratkaisuun -  hienovaraisesti, mutta tarvittaessa napakastikin puuttuen.

I  -itsenäisyys

Fasadi LKV Oy toimii yksityiseltä pohjalta, sitoutumatta ketjuihin tai rahoituslaitoksiin.

 

Fasadi (ransk. façade, ’etusivu’, ’ kasvot’) on rakennuksen pääjulkisivu, mutta sillä voidaan tarkoittaa myös muuta, erityisesti koristeellista rakennuksen julkisivua tai sen osaa (Wikipedia)

Soita ja kysy lisää 044 994 3600